Hockey

Kom igen nu!


Tju

Hej! Vart dåligt med bloggning som vanlig men ja.. Varnade ju..
Har väl inte gjort nå speciellt den senaste tiden, pluggat sönder mitt huvud med 30000 prov, kollat film hos folk, vart hos morfar och har även haft två halvdagar! Idag slutade vi 11.10 och då hamnade jag, kajja och Tove på stan. Kikade runt lite och sen blev vi såååhääär hungrig och hade myslunch. Sen så kikade vi lite till och sen drog kajja och ja hem och Tove till stallet.
Kan ju säga att jag är halvt död, men klockan 19 (istället för intervall flex för det missar man...) men iaf, då ska vi träna och sen ska jag hem och SOVA. Tror inte jag har varit så speciellt utvilad någon dag denna vecka..
Men nu ska jag ta tag i liv så bye!



Dööör....


Kajsalisa

Hejhej :)
Moa sitter o knyter skorna o vi ska iväg o träna SKÖÖÖÖNT
Hade utväcklingsamtal idag gick bra det :)
Men nu sitter vi på cykeln så borde inte blogga ;)
Fin bild MMM


Prov..

Hej mitt liv består av prov.. Så blir kanske inte så mkt uppdatering nudå, men det kommer, sen när allt är klart..
Ciao!

Juste, avlider om jag inte skaffar dom här snart..


Dööööd

Tja, gick till skolan idag. Dumt val. Men kände att jag skulle ligga för mycket efter och inte fatta något nästa vecka då vi har prov... Massa prov.
Men efter halva dagen så var min hjärna en stor klump i huvudet och kändes som jag sakta dog. Så ringde hem och drog hem och sov. Sen var det bara och ta en Alvedon och dra ner på stan igen för hade klipptid! Men var så värt det. Få bort allt slitna äntligen! Passa även på att köpa lunch.. Kexchoklad och dricka! Tallriksmodellen liksom.. Och nu kör man på nudlar. Nyttiga dagen idag liksom..
Aja nu ska jag fortsätta laga mat och kolla på BB!


Sjuk

Då var man hemma idag då. Och när man vakna så var det SNÖ ute?! Jag som hoppades på att våren skulle komma någorlunda tidigt men aja, kan ju ändå inte gå ut idag så... men ska nog kolla på film nu och försöka äta något. 
Byyyyye


Bajsapa

Är sjuk.. Kul? NEJ.
Usch jag som har hållt mig från allt det sjuka så ligger jag här nu och mår apa. Men igår var jag först på pappas premiär! Grymt, sen åkte vi till nå skumt ställe i Valbo och åt.. Inga kommentarer men kan iaf säga att jag nog inte åker dit igen.. Sen fick jag skjuts av Ewa till kajja och där var jag sen och kolla på film fram till runt halv tolv elr ngt. Skön kväll var det iaf men idag är en bajsdag.

Hejdå.
Juste fick även en ros av bästa papsen igår. Även fast det skulle vara vi som gav dig så var det iaf urgulligt, älskar dej ja!




Kebaaaaaaab



Nyss tjockat i oss kebab, nu är vi döda, själv då?
Nej men har varit påväg att blogga flera gånger men varje gång så har jag typ tappat inspiration elr ngt annat.. Men här får ni ett litet trevligt! Dagen var spenderad i skolan.. Konstigt va? Men sen nu så lodar man hemma hos kajsis och har det allmänt najs! Ska även fixa fruktsallad.. För nyttigt för att vara sant ju! Men ah ni får hålla utkik efter inlägg, kommer väl ett med jämna mellanrum.




Steker

Ganska härligt med sommar! Längesen man kunde sitta ute på rasten nu...


Please don't leave me

Hej! Igår tillbringades kvällen med Lollo, vi hitta väl på massa bus som vanligt och man var ju rejält sliten när man vaknade idag. Men det strundade ju vi i och drog ner på stan. Stackars alla som fick se en gå omkring som en zombie men vi hade inte så mycket för oss så aa.
Men köpte lite nödvändigt typ som smink busskort och trosor. Inget värt och lägga upp bild på så ni får väl fantisera hur fint det ser ut.
Men sen så mötte vi upp Kajja och Mimmi och jag och Kajja drog till Hille för Kajsis skulle vara barnvakt så vi drog dit med massa godis och läsk, hyrde film gjorde vi också och hade kul.

Var en kul kväll både igår och idag och nu har man väl mest tillbringat resten av kvällen med lite mys med papsen och Ewa och kollat på Melodifestivalen. Värdig vinnare helt klart!

Nu blir det dock någon film av nå slag och sen sova för att sen tillbringa dagen imorgon med konfirmation...

Vart en millimeter från förfall.



Hellu här ligger jag i sängen och bloggar ist för att plugga matte. Dumt val som vanligt men det brukar lösa sig.. Panikplugg dagen innan. Standard.
Men aa dagen varit upp o ner så alla som trodde att det var något elr att jag var sur/ledsen behöver inte oroa er så ni vet. Men har varit någorlunda glad faktiskt och imorgon är det fredag äntligen! Kan inte fatta att det bara gått 4 dagar sen lovet.. Känns snarare som 4 veckor!
Men nu ska jag ta på mig hörlurar och plugga/ lyssna lite på music !


Kony 2012

Säger bara till ALLA som läser detta att se videon. Är så värt det även om den är 30 min. (Fast dom där 30 kändes som 10...) säger bara STOPPA KONY.


More alone than ever

Hejhej! Här ligger jag och drunknar i NO-böcker tills imorn.. Sista minutenplugg för hela slanten..
Dagen var typ som vanligt, dock var inte kajsis där för hon var hemma och var sjuk :( men det blev bättre sen så då slank jag in hos henne sen och satt å snacka och såg på film medans mamma var hos morfar. Men ska inte bli nå långt för då är jag död imorn när jag vaknar... Gonatt då!


I want u in my room..

Hellu! Haft en låt på hjärnan ett bra tag och man ska inte klaga direkt... Tack Emelie för låten ;)
Men idag var det första skoldagen, inte taggad alls men dagarna räknas ner till påsklovet och sen är det inte långt förrän man drar till Grekland och sen är det sommarlov! Fy vad skönt...
Men nu ska jag duscha och sen sova då.. Inge sena kvällar nu elr.. :(

Slänger in en bild från när vi var på Järvzoo med konfa!
( och ja han är fett cool...)


Kajja is in the blooooogg!!!

Hej alla Moas bloggläsare! Här är jag, Kajsalisa. Jag och Moa har vart ute på busstur hela dagen, eller jag var ju och åt tidigare Moa oxå och då så möttes vi på stan sen. Då så stekte vi lite i solen och jag köpte ett par nya solglasögon sen bestämde vi oss för att åka till Bomhus! Då letade vi upp Antons hus och snackade lite med han sen åkte vi till Sätra hahah, efter att vi va lite lost där så åkte vi till stan sen till Hille! HAHAHAHAH
Så vi har åkt buss fram och tillbaka i Gävle hela dagen och när vi kom till Hille så blev Mos kissnödig och jag frös ihjäl så då gick vi till min tremänning och kollade om dom var hemma och då var klockan typ kvart över 5. Sen dess har vi suttit här i deras soffa och spelat FIFA 11. Dåligt hyper vi är oxå, hahah ni skulle hört oss...
Dunkat musik samtidigt och typ skrikit över att det gick så dåligt för oss,,hahah
Men snart så ska vi o äta pizza med dom, så himla snälla dom är. Asså när vi kom så var bara pappan hemma och sen åkte han så vi var ensamma tills typ nyss när Samuel och Nina kom hem. Hahah vi har vart här helt ensamma :D


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu