30/4-2012

Tja, har inte gjort nåt annat än städat hela dagen så det sög ju lite... Men nu har jag iaf fixat mig klar så ska snart släkten komma på middag.
På kvällen ska jag och kajja hitta på något, kolla kase kanske vet inte riktigt men lär vara social med familjen ett tag iaf så vi har tid och bestämma oss.
Ni får en lite halvt bra webcambild för outfiten.
Så kan det gå när man inte har någon kamera. Men hade tänkt och "önska" mig i konfapresent. Asså bara en liten normal, ingen typ hightech-system kamera utan en vanlig digital bara.
Men aja hoppas ni får en rolig valborg!
Tights-bikbok
Jeansshorts- monki
Linne- Cheap monday
Enkelt och bra!

Big brother

Ligger och slöar till BB just nu.
Känns som jag kommer somna. Är alltid typ död efter klockan nio nu för tiden.. Illa.. Aja ska se American horror story så lär vara vaken ett tag till.
Det är verkligen bästa serien, seriöst om ni inte har sett så måste ni kolla på iaf ett avsnitt. Så sjukt bra.

Har väl inte gjort så mycket idag. Chillat livet typ. Nej men var ju i kajjas stuga så vi solade typ hela dagen, vart så sjukt skönt! Sen åkte vi hem och typ duscha. Behövligt. Och sen stack vi och cykla. Lollo kom även och sen när vi hade åkt hem till kajja igen kom Matilda. Åkte sen hem runt nio och åt mat. Elr ja yoghurt. Bästa ever! Kan leva på det seriöst.

Men nu börjar BB igen så cyyyyaaa.


Känns rätt bra nu!

Helt ok med sol och glass!


Waiting on tha buss like a booooss

Haha nej men faila lite.. Skulle ta bussen 13.02 till kajjas stuga.
Kom dit i tid och allt var bra. 501 kom men det var ju chill för jag skulle ju ta 510, trodde jag. Man ska tydligen byta buss i Älvkarleby och inte gå på i stan som jag trodde.
Så nu har jag vart på stan i över 2 timmar snart och inte gjort något.
Fast träffade axel och Rasmus ett tag men sen stack dom så nu sitter jag och mest lodar lite.
Men funkar för vädret ska man då inte klaga på! Och sen hade jag pengar till en cola så aah ganska chill.
Nu är det bara 40 minuter kvar så det går ju framåt iaf!


Ett avslut.

Jobbig dag som bjudit på både mycket tårar, men även skratt!
Men nu myser jag ner till bästa filmen!
Step up

Dans

Ååh är så taggad på att börja dansa igen! Tror jag ska börja på en nybörjarkurs till hösten!
Är ju uppvuxen med dans, sen slutade jag för började tappa intresset men nu är jag taggad som fan igen!
Hade liksom inte tänkt att tävla osv, eller ja, inte än i alla fall, men skulle vara så kul och börja komma igång igen!


You can't stay in your corner of the forest, waiting for others to come to you; you have to go to them sometimes. - Winnie the Pooh

-
Hej, bra bloggning eller hur?
'
Nej men vet inte riktigt vad jag ska skriva. Har snart lång helg. Skönt. Är jämt trött nu förtiden känns det som. Aja ska sova astidigt idag så jag kan sova ut ordentligt.
Skulle åka och träna idag också men ingen kunde så får sitta hemma och muppa istället. Jobba lite på NO uppsatsen tror ja. Har ju ganska mycket kvar.
Men ska väl försöka slänga in inlägg lite oftare, men vet bara inte direkt vad man ska blogga om. Om ni har nå tips så kommentera! Tror ni har glömt hur man gör det... 
Nej men ska fortsätta med NO:n nu.

Hungerspelen

Pissväder men det sket man väl i ! Tagga bio!


SMGULD

Kan ju säga att min benhinneinflammation var som bort blåst när Brynäs vann!!!! Hoppade upp och ner, sprang omkring och skrek! Åååh vad härligt, detta förtjänade grabbarna!!!!


Stökigt

Jadu, vet inte hur ni har det men mitt rum är KAOZ. Efter 3 dagar oftast också. Liksom nystädat existerar inte, och om man då har en mamma som inte tycker om kaos, då tjatar hon och tjatar och tjatar... och då tänkte jag nu göra något åt detta för orkar inte med allt tjat. Oftast kommer hon med kommetaren: "Men om du har städat och plockar undan direkt istället för att låta det vara, då slipper jag tjata!"
.....
Jag tror nog att hon läser detta inlägg men whatever. Jag tycker dock att det är ju MITT rum, och om jag hittar i min röra kan ju jag ha det så, för jag har ju inte direkt ohygieniskt här inne. Inte direkt så det ligger 5 månader gammal pizza under sängen typ utan mer att det är sladdar, kläder och smink utspritt överallt, hela tiden.
Och ja jag vet att alla har det stökigt men är bara på lite dåligt humör, eller egentligen inte men känns som om någon kommer med någon onödig kommentar just nu kommer jag bli PISSED OFF... hehe.
-
Men ja så nu har jag skrivit av mig lite. Dagen var väl som en skoldag, var på länsmuséet med skolan och lyssna på en tant som berätta massa, usch vad tråkigt, eller ja, det var ju kanske intressant om man var intresserad men jag var trött och hon pratade 1 ord i minuten typ...
Sen efter skolan var det hem, läste lite till SO, SV och NO, känns inte så bra med den fronten men ja jag är inte så bra på att koncentrera mig, lär göra något annat när jag har hållt på i en halvtimme annars är det som allt bara suddas ut i hjärnan och då var det plugget dåligt onödigt typ. Men ska duscha nu för vart och träna och äta lite trorja, sen blir det PLUGG!
Ni fick ju ett riktigt långt inlägg nu som säkert inga läser bara därför. :( men lite kan ni väl iaf... När jag äntligen la ner massa tid på bloggen liksom! Ny header kommer också, var ute och fotade på lovet så Kajja ,som ni hittar om ni trycker på hennes namn, håller på att fixa en!

Instagram

Alla har ju börjat gjort reklam för sin instagram på sina bloggar så gör väl likadant jag då! Haha nej men behöver bara 1 till som följer mig så får jag 100 följare! Skulle vara sjukt glad om ngn snäll själ där ute gjorde det.
Uppdaterar betydligt mer där än på bloggen så är värt det ska ni se!


Brynäs kom igen nu!

Och så har man ju bästa mamman som vann biljetter till hockeyn på jobbet! Härligt! Sm-guld nudå!

Idag vaknade man så hade mamma ringt så skulle vi ut till Valbo. Så kajja hängde på och har vart där hela dagen, hittade dom SNYGGASTE skorna. Seriöst mina bebisar det där.
Letade även lite efter en avslutningskläder och lite till Grekland. Typ som bikini osv. Hittade en på bikbok som var skitsnygg, men ska väl vänta tills det kommer in lite mer saker.


Tovee här då!

Hejsan hoppsan!
Tove här, sitter hemma hos Moa nu med Louise!
Härligt att träffa dom igen, har saknat dom under lovet! Mina fina vänner <3
Vi ska käka glass tror jag..GOTT!
Hörs en annan gång!
Puss o kram!


Sliten

Sliten som jag vet inte vad.. Känns som jag har sovit 2 timmar kanske fast tror ja sov 12... Kmr väl bli aspigg ikväll istället.
Lollo sover hos mig ikväll, vet inte vad vi ska hitta på riktigt.
Igår var vi och bada iaf. Sen hälsa vi på Leo, Jesper och någon Jack..
Aja sen hem och träna och sen kolla på film hos Rasmus.
Nu är man hos mormor och ska fika.
Kommer somna när som helst så herrå...


@kajjas place

Tja, dagen idag spenderas hos kajja och sen åker jag ut och hämtar grejer hos pappa elr om jag sover där, få se.

Hade väl ganska kul igår, inget man behöver ta upp här förutom att vi gick ut typ och frös ihjäl och sen in och kolla på film.
Idag ska vi nog fota lite till en eventuellt ny header.

Ni får en väldigt sexig bild från "taket" bara för att det ska bli lite kul...


Saknar dej<3

Tja, dålig bloggning av lite privata själ som jag inte vill ta upp här, eller iaf inte nu.
Men nu tänkte jag lägga in ett litet inlägg såhär till påsk.
Igår var det middag ute i furuvik med mammas släkt och idag blir det middag ute i forsby med papsens sida.
Ska väl packa också men just nu har jag ingen lust till det alls så gör massa annat onödigt ist.

Men ja ska väl försöka ta mig upp ur soffan nu. Glad påsk då!


Aj

Nyss tagit spruta, aj, gjorde ont ärligt talat. Bara två kvar nurå.. Aja bättre nåra sprutor än vad man annars skulle fått!
Nu är man iaf hos kajja och snart ska vi iväg och springa elr något. Ska liksom inte köra igång med typ världens pass elr ja hur mamma fick till det. Så drar nog iväg till hemlingby!
Men nu ska vi äta, seeeeeees :ppp

Tar en fin arkivbild som får representera dagens humör!


Hola amigos

Tänkte att jag kunde göra ett tidsinställt inlägg när man ändå kan liksom! Så när detta skrivs så har jag nog spanskaprov.. Vilket jag hoppas går bra! Skulle kunna ha pluggat lite mer men hoppas på det bästa då!
Ni får en jättefin bild på våran fina spanskabok.. Vale!

Upp och ner.

Ja så har mitt humör varit idag. Har inte vart något speciellt sur eller något men har vart allmänt irriterad på det mesta. Men så kan det vara ibland. Bara och bita ihop.

Kom iaf hem från skolan nyss, ska väl iväg och träna sen spenderas kvällen framför spanska böckerna! Prov imorn då, elr ja, alla säger olika, men bäst att förbereda sig inför imorn så kan man det iaf.

Ska väl äta något nu och sen byta om, ses.

Juste, fixade naglarna igår, och lyckades sätta på dom och fixa rätt bra, nu ska dom bara sitta kvar...


Ibland får man till det

Ja som ni ser lyckades jag. Säger bara tack Google! hehe... Men skulle behöva en header så om nån är bra på det så hör av er! Lika har jag lite saker som jag skulle vilja fixa men inte kan det själv så skulle vara extremt tacksam!
Slänger in en gonattbild med en väldigt fin webbcam bild..

Design?

Trött på min design nu och tänkte fixa lite själv med ja.. SKULLE VARA TACKSAM OM NÅGON KUNDE FIXA?! Hör av er med en kommentar!

Taggad (långt inlägg men läsvärt!)

-
-
-
-
Nu jävlar är jag taggad till Beach 2012! Har varit lite fram och tillbaks, har tappat inspiration och har varit lite allmänt lat. Har också varit sjuk så har inte kunnat tränat vilket också har dragit ner. Men NU!
Har suttit och kolllat massa recept, träningstips och annat för att komma i bra form så snabbt som möjligt.
Har dock förmodligen hälsosamtal i skolan imorgon vilket känns sådär för tror jag har nog gått upp under veckorna jag varit lat. INTE kul. Men har bestämt att jag nu ska komma i form till sommaren.
Tycker även att väga sig känns sådär. Brukar köra på den metoden med att huvudsaken är att man ska må bra med sig själv. Fast det känns ju liksom när man väger sig och är missnöjd, vare det är att man väger för mycket eller för lite. Det är ju liksom jobbigt ändå.
Men om man inte känner sig nöjd med något, så tänkte jag nu att man ska isf ändra det.
Alla som läser detta tänker nog att dom redan har läst hur många såna här texter som helst men ja, läs inte då, men jag kan iaf tycka att det känns ganska peppande att läsa såna här inlägg som andra har lagt ut. Då blir jag själv taggad till tusen så då tänkte jag nu lägga ut ett själv.
Men jag tycker att OM man nu vill komma i form till sommaren kan jag rekommendera att söka lite på google på olika recept och olika effektiva sätt att träna! Finns verkligen HUR mycket som helst, olika små tips på hur man blir av med sötsuget, förbränna mer fett under träning och massa andra smågrejer som man inte tyckte hade någon stor betydelse!
Ibland brukar jag ifs hitta massa bilder på småtjejer med 2 cm midja och är ledsna över att dom åt ett halvt popcorn. Då blir det ju bara fel. Man kan inte sträva efter att se ut som en pinne.
Men dom här tjejerna har ju förmodligen någon superkändis eller modell som förebild, och det är såklart bra att ha mål, men inte till överdrift.
Man kommer ju alltid att hitta någon som har något som man har drömt om hela livet. Dom snygga benen elr smala midjan.  Men trots allt prat om att se ut som Barbie så tycker jag att man ska vara nöjd med den man är.
Sista lilla delen här är ju lite mindre taggande men att ha förebilder är ändå jättebra! (Så länge det inte går till överdrift) Så varje gång man blir lat, som jag då, då kan man alltid tänka just på förebilden och sitt mål. Då blir man genast LITE mer peppad och kör på lite mer.  
Ett litet tips sådär. Ett annat är att dricka mycket vatten och dra ner på
Så hoppas att ni är lite mer taggade nu att komma igång!
.

Du vet när allting går bra

Tju. Bloggar riktigt idag, inge mobilbloggning nu elr!
Men dagen knappt värd och ta förrän kvällen då man gick upp på hemlingbyberget och kollade på Earth Hour med bästa! Dock märktes det typ inget så det sög ju lite med aja ganska kul vare iaf!
Nu sitter ja och funderar på och dra igång ngt avsnitt av något. American Horror Story ska ju börja på 11,börjar imorn efter BB, men venne om ja vågar, tänkte starta ngt avsnitt nu å men det är nog dumt. Får väl se. Imorn blire konfa så aa kanske inte så mkt bloggning dårå men det är det väl aldrig.
Men hörs!
såhär skulle det varit coolare och se men så ville inte lilla Gävle ha det..

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu