Mormor

Är hos mormor och morfar nu och sen blir det att åka till intersport för och handla in lite förhoppningsvis!


Tränar

Efter en både upp och ner dag så drar jag iväg på träning!
Haha tjusig i fjoooortiströjan !


Skolan

Hej, vaknade en timme tidigare och kunde inte somna om... Första gången! Aja har tagit det lugnt hela morgonen då, inget stress som det brukar! Ska bara vänta på att axel ska bli klar i badrummet så man kan få borsta tänderna..

Ni får en jättetyff outfit bild också...


Emelie

Emelie bad mig länka hennes blogg så detta är adressen till hennes blogg: http://eemelieerikssons.blogg.se/
Jättefin tjej och är nog en riktigt bra blogg när den kommer igång, men kika in där ni!


Fräsch

Nyduschat, nyinsmord, nyss ätit och nu myser jag ner i sängen för att lyssna på musik ich måla naglar!
Imorn blir det skola också. Taggad är jag väl inte direkt. Känns som det kommer vara mycket nu... Har varit ganska skönt hittills men snart kommer väl allt då.


Just do something stupid

Hej, vaknade inte för allt så länge sen... Haha aah men är man trött så är man! Men har inga planer idag iaf, ska väl duscha och kanske kolla lite på engelskan, det var väl allt. Blir nog en ansiktsmask också! Mys dag helt enkelt.


You are beautiful

Hej, har nyss ätit pizza och ska även snart äta glass! Tack bästa pappa!!
Sitter och kollar på film, en värld där man inte kan ljuga, haha crazy film men ganska smart och så. men tror inte världen skulle funka, men det var tydligen ända sättet alla visste om men aja ni får kolla själv: the invention of lying tror ja!

Var en ganska lång men ändå rätt bra dag, vaknade då hos Lollo åt frukost, bakade pitekaka och sen åkte vi in till stan för och möta kajja! Nu är jag hos pappa och myser, har saknat han sjukt mycket! Men nu ska jag fixa glass!


Bakar

Bakar pitekaka med lollo och förhoppningsvis kommer kajja också! :)


Hajar som hajar

Kollar på film med bästa Louise nu!
Idag vare alborgen med tjejerna! Var skitkul och träffa Viktor! Haha aja sen åkte vi till maxi och köpte glass och godis och nu ska vi väl snart äta.


.

Hej kom hem från hockeyn nu, dom vann! Yeey, men var iaf kul, blev facerapad osv.. Haha aah orkar inte ta allt. Köpte nytt skal, lagat mat... Åkte på hockey och stog och frös i typ en timme, hockey och hamnade forever alone, sen aah hem och hände lite då å men skit samma!
Men imorn så blir det nog alborgen med tjejerna! Härligt, har ju studiedag!
Men nu ska jag kolla på film tror ja, hörs :)


Hockey

Brynäs - Modo

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2827061/images/2012/pic_186341226.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2827061/images/2012/pic_186341226.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2827061/images/2012/pic_186341226.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2827061/images/2012/pic_186341226.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2827061/images/2012/pic_186341226.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2827061/images/2012/pic_186341226.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2827061/images/2012/pic_186341226.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2827061/images/2012/pic_186341226.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2827061/images/2012/pic_186392111.jpg" class="image">


Bussen på äventyr

Hej, har kommit från skolan och allt osv ni vet allt, samma varenda dag.
Men sen så skulle Lollo bo hos Frida så hon kom över och måla naglar och snacka, trevligt ! Men sen så åkte hon till träningen och jag är nu snart i Hagaström hos mormor och morfar! Ska fika och annat där och sen tror jag att jag åker hem och sover! Höll på och somna på sista lektionen så känns som de behövs.. Men nu ska jag vandra ett tag! Ses!


Guldbaggen

Sorry för dålig update !

Usch hatar måndagar.. Men det är man väl inte själv om.. Men det gick bra ändå! Helt ok dag i skolan och sen gjorde jag so prov på surgery, gick ganska bra tror jag! Ska satsa på skolan nu innan sommarn!

Men sen så drog jag ner en snabbis på stan med Emelie, köpte ett assnyggt skal!
Men sen var det hem och äta och sen iväg igen på träning. Var skitjobbigt och tog på benen kan jag säga! Hej beach 2012 nu då!
Men nu sitter man med mamma och kollar på guldbaggen och ska väl duscha, inga läxor idag heller, skönt.
Men ses!


You make me happy

Har haft en hel slapp dag idag! Egentligen ville man väl ut och springa, var skittaggad på att bara dra iväg och bara springa! Men då var man ju sjuk så då sket det sig.
Istället så vaknade jag runt 13. och hela dagen har spenderats göra INGENTING. Jo har gjort frukost och sen poppat popcorn. Blir väl att äta och sen kolla på Gladiatorerna med mamma. Onödig dag egentligen.
-
Igår var i alla fall skitkul! Bytte facebook och om någon fått något kan jag säga att jag inte hade min facebook på hela kvällen... Men ska absolut göras om igen, var en skitkul kväll!
-
Imorn drar man iväg på konfa hela dagen så blir väl inge uppdatering förrän framåt kvällen tror jag... Men nu ska jag väl plugga spanska eller något annat värdelöst.

Sniker åt mej ett inlägg

Hej hallå! Här ligger jag i Moas säng o bloggar på hennes blogg :)
Vi har som ni säkert vet "tjejkväll" häär o vi har haft det helt craze o nu är det som om vi har dött...
Tove sitter i muppar på facebook o jag tog en powernap på golvet höhö medans Moa satt 4ever alone o spela ett snigelspel...hahahahah sociala right? ;)
Tycker ni ska kika in på kkajsalisasoderlind.blogg.se
Ses där ;*


Outfit

Tja, är klar med allt och nu väntar jag bara på att bästa tjejerna och deras mammor ska komma!
Slänger in en bild på outfiten också!
Blå skjorta, vitt linne, svarta byxor och rutiga strumpor!


Fredag

Hej, vaknade för någon timme sen och har knappt kunnat prata för haft så ont i halsen, men mår bättre i kroppen i alla fall, får leva på varm saft och halstabletter så jag blir någolunda kry till ikväll, för då kommer tjejerna! Får väl städa och fixa så det ser ganska så bra ut. Men dom kunde inte sova här nu heller bara för jag vart sjuk. FML.
.
Har precis skickat iväg NO:n och nu sitter jag och pluggar SO. Är ganska så nervös inför NO:n för det kändes ganska oklart med målen och så... Men ordnar sig nog! Blir nöjd även om jag får ett E för jag hatar verkligen NO...
Men ska väl ner och försöka få i mig något och sen ska jag nog bada tror jag!
SOMMAR MED BÄSTA

Sjuk

Hej, ligger i soffan nu med varn saft och e sjuk -.- inte kul, min hals e verkligen inte snäll och är huuuur trött som helst men kan inte sova..
Var också taggad på och träna idag men nej då skulle man bli sjuk. Men lär bli frisk för imorn kommer Tove och Kajja med deras mammor så ska vi ha typ tjejkväll, och då är det inte så kul om jag är sjuk, men stannar hemma imorn så får jag bli frisk!


-

Hej, kom hem från skolan nu och kom på att jag ville ha äpple och oboy, dock inte tillsammans, var inte så gott..

Men ska väl och träna snart och tänkte också kolla lite på so och matte.. Ska cya!


Mobilblogg funkar!

Äntligen funkar det!

Så drar iväg mig till skolan igen jag då!


Teenager Post


Ny Färg!

Haha fixade ny färg på bloggen, SJÄLV! haha googlade så funkade, nästan riktigt stolt du!
Tryck f5 om ni inte ser då!
Ganska tråkig men fixar väl lite mer sen då!

You won't bring me down..

Hej! Har haft en helt Ok dag i skolan, allt rulla på, lite hit och dit för folk men thats how life is!
Sen drog jag till Lyftet och fixade sista med prao! Skönt! Nu är allt fixat så man slipper springa omkring dagen innan och ha panik typ... Aja på bussen var det lite skumt, några pöjkar började snacka om Tove och Emelie såfort dom hade gått av och ingen förut en snubbe insåg att jag satt och lyssnade.. Men dom tyckte iaf inte att Tove var rektirns barn, att dom inte alls gick i Bergmans klass på engelska utan dom gick i 7A.. Lite man satt och garvade bakom men samtidigt skulle ha pokerface så ingen skulle märka... Aah men sånt får man väl vara med om!
-
Men sen så drog man hem, käka lite och sen ut och gå med Kajja och Tjabo! Mysigt och snacka bara och ha lite kul! Blir alltid på så bra humör av den tjejen asså! Och man kan prata om allt med henne! Älskar dej ja!
-
Sen stod vi och snacka utanför mig, träffade lite folk och sen var det bara in och plugga! Men känns helt okej med SO och NO, men det får man väl se sen...
Bild lånad från Kajja! Tryck på bilden för att komma till hennes blogg!

plugg plugg och mera plugg..

Hej! Kom nyss hem från träningen så nu blir det hårdkörning med pluggningen! Har so-prov på fredag och en inlämning som man inte kommit långt med så nu...!
Blir dock inte så mycket bloggning då men tänkte bättre att skriva detta lilla än inget!

Resa bort

Kände bara att jag behövde skriva av mig lite.
-
Tror ni inte att man längtar dåligt mycket efter att åka till Grekland! Rhodos och hela skiten liksom!
Isverige är det grått, vitt, slaskigt och kallt. Det är mörkt hela tiden och nu tycker jag det ska gå mot vår. Men tror ni att det ska det? Nej utan mina förhoppningar på vår slogs sönder när jag fick reda på att vasaloppet är SISTA VECKAN I MARS -.- fattar ni hur långt det är? Och usch vad mycket slask och elände man lär gå igenom innan det?
Varför skulle jag vilja åka hit? Nej kommer inte heller på någon anledning? Kanske värmen? Att man blir brun? Att vara i två veckor med sin mamma och äta god mat och mysa? Nej kan inte vara något sånt... Usch tycker inte om sverige nu eller...

känslan när man rapar....

Haha känslan när man är påväg hem och möter en kille och man är bara tvungen och rapa... Så då gör man det och sen inser att killen var skitsnygg som tycker nu att man är helt dum i huvudet hehe.. + att han var tydligen min granne..
'
Aah så kan det gå!
Men har inte kunnat uppdatera så mycket för blogg.se-appen har inte funkat -.- Uppdaterade den och och nu funkar den inte. Men ni får väl när ni får!
-
Idag var jag på bio med bästa pappa! Happy Feet 2! Var nog bara vi som sjöng med i hela salongen men det sket man ju i! Var lika kul ändå, filmen var väl bra, inte bättre än ettan men det är låtarna som gör hela filmen! Speciellt när man kan dom, så det var grymt! Resten av kvällen var jag och hjälpte Kajja med läxan men sluta med att vi kollade på film istället! Sen gick jag till Tove påväg hem och hjälpte henne med läxan! Träffar henne alltför sällan tycker jag, hon åker ju alltid till stallet men får fixa det sen! Haha kom på att jag inte ens vet om jag har gjort rätt på läxan heller, har hjälpt massa men själv så chansade jag... Men man FÖRSÖKER ju liksom och det borde man få lika mycket poäng som att ha rätt.. Visst man har kanske fel nu lar ju jag ner lika mycket tid som om jag kanske hade haft rätt, men aja blir mycket prat om läxor om jag fortsätter så ska bespara er från det!
Men nu ska jag väl dunka musik, duscha och vänta på att mamma kommer hem!

Rulltårta

Hej, har inte bloggat för igår var det tjejkväll hos Emelie och då hade man liksom inte lust att sätta sig ocg blogga mitt i allt..
Men det var iaf awsome! Vi käka pizza, kolla på film, skrattade, smetade kokosbollar och vitlöksssås.. haha aah var grym kväll helt enkelt!
Sen följde Lollo med mig hem och sov här! Vi skulle ha spelat Wii men då hade Axel lånat ut sladdarna så var bara själva Wii:et kvar.. Så då gick vi en liten nattpromenad och snackade! Var skönt och prata ut! hur härlig som helst den där tjejen asså! Idag bakade vi rulltårta utan och faila också! Stolta!
Men nu har Lollo åkt hem och om någon timme är det nog mat tror ja! Tacos! Mysigt.
Men snart startas datorn om så lär publicera detta nu! hare gött!
Ni får en såndär onödigt perfekt googlebild...

update

Heyy babes!
Ne så fjortis är jag inte (sorry till alla som säger så men e sant så...) heheh ganska så ond jag var nu...
-
Men aah här kommer en lite update!
Vart i skolan som vanligt, helt ok, är väl skola så aah inte så mycket och prata om.
Imorgon blir det tjejkväll hos bästa med tjejerna, blir väl hyra film, käka pizza och allmänt trevligt!
Igår vad jag som sagt pissed off så ville inte blogga så mycket, känns ju inte så kul och skriva massa depp och alla får läsa det och så. Så nu kan ni få när jag är glad istället, elr hur ;)
Juste den där listan som jag hade... har nog en paus med den tills jag får bilder, vet att jag tjatar om det men är liksom inte så kul och ha 3 års bilder nu, så den lägger vi på hyllan tills senare!
Nu sitter man i skype med folket och borde väl sova... men ska väl typ ta bort smink och sånt och sen mysa ner mig med min tele (L)
Men godnatt nu då!
Slänger in en random bild, ni får se vad det blir..

m

Hej på er.
Orkade helt enkelt inte blogga igår men man kan ju inte alltid blogga... har ju ett liv osv..
Ne men nyss vart på träning. Är på asdåligt humör så ska bo på mitt rum, orkar inte snacka med någon alls utan mamma får klara sig själv, hon bakar ju ändå så inte så synd om henne...
Ska väl duscha och sen kolla på något avsnitt av Jersey Shore tror ja.
Men var inne på schoolsoft nu (typ skolan hemsida) och såg att choice var tydligen inställt inte bara denna vecka utan vecka tre också... om det nu stämmer. Isf så slutar vi 13.20! Ganska så najs! Tycker det är en ganska onödig lektion för dom har alltid så konstiga val, men är väl bättre än typ NO... ;)
Aja bloggar väl lite mer sen kanske eller så kommer det något imorgon!
orkar inte fixa bilden så ni får strecha nacken lite....

-

Hej. Har vart och tränat och varit duktig, sen så när man kom hem skulle mamma tydligen till grannen så då satt jag mig vid datan och käkade fruktsallad. Helt ok!

Nu har man duschat och ska väl sova... tänkte lägga mig i tid för det är ju skola imorgon och jag kommer vara DÖD..
Men lite om min dag då för skrev världens längsta som inte kom upp så då får ni ett litet kort här..

Idag så spenderades dagen med att sova och vara liiiiiiiiite trött med kajja (hehe), sen ner på stan och shoppa och fika med moster! mys! 
Hittade en turkos bh, en vit tröja ( som tyvärr var förstor så den åker tillbaka..) och en sportbh i illgrönt! köpte även ett blått nagellack som jag har målat på mina vackra naglar..
Men kan säga att det kommer vara en grym sommar när det gäller färger, pastell och jättehärliga olika nyanser så man ser ännu brunare ut.. Ett stort PLUS!
Eller ja kommer väl massa färger men om man kollade vad som kommit nu var det massa sånt iaf och känner mig sjukt taggad till sommaren / Rhodos!
Stolt tjej som tagit denna med mobilkamera...

Amen tjena!

haha heeeeeej ! om ni vill veta om min dag kan ni ju trycka HÄÄÄÄR för det är ganska så intressant.. och kul och då har den lilla fröken sammanfattat allt väldigt bra!

haha aja nu sitter jag här med min tjej och ska kika film sen och blir nog lite jersey shore också!
Har fått lite kommentarer till frågestunden så kaske blir av ändå då... så fråga på! HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR kan ni kommentera och fråga allt... hoppas att ni såg vart ni ska trycka...
Tycke ni kan ta tid och kolla på denna tjej för lär ju säga att hon är himla rolig... och allt hon säger är sant... hahaha är verkligen "svenne-rykterna" osv...
Sen kan ni ju kolla på Anagina!
hon är en riktigt sköning och asså älskar hennes imitationer på folk och fä...

Inlägg á la Kajsalisa

Söta tjejer går iväg o åker pulka :D


:(

Ingen frågar på min frågestund så får damp och kanske ska ge upp den -.- men ni får en till chans... Kom igen nu!

Idag kommer kanske kajja ut så ska vi åka pulka, taggad!! Haha men nu när det äntligen kommit snö lär man ju göra det bästa utav det... Lär bara hitta en backe...

Vaknade faktiskt 10 idag, kände att jag borde börja vakna lite tidigare... E ju trots allt skola på tisdag :(
Tänkte även laga mat snart, pappa e typ sjuk så då kan ju jag göra lite nytta istället!

Hahhahahhahaha å tror ni inte att man hittade roligaste appen ever!! Hahahajhahahah jag dööör...Okej inte så kul men det var kul igår när man var trött...





Frågestund

hehe svara lite lätt på kommentarer såhär för orkar inte gå in och svara på alla på bloggarna osv.. (juste brynäs vann btw! Grymt bra !)

Lollo om Hockey: Shieet kolla fina ögon!! <3 skitfin är du;*
Sv: haha aah i Kooooors.. hehe men du är finast gumman!

Emelie h om Daaaamp:
De kallas feltryckt ;** <3
Sv: haha i know men fick lite damp du ;)

kajsalisa om :):
gud vad fin du är då hjärtis stjärtis ;*

Sv: du är köks slynan ;) (L) <3





Aja så :P hehe men tänkte ha en frågestund! har ifs inte så många läsare men fråga på! om allt och alla! elr jaaa.. ska väl helst handla om mig... enklare att svara men ska nog gå bra!
Vet inte riktigt när den ska sluta.. haha när jag känner för det typ!

haha jag är så impulsiv som kommer på en frågestund såhär lite random! (och ni som känner mig förstod att jag just fattat ordet impulsiv så  det var därför jag skrev denna mening...)






Hockey

Tjaaaa
Drar iväg på hockey med beeesta bejjb nu!


Daaaamp

Troru man Får lite damp när boken börjar om från 288 till 257 så man inte får reda på slutet utan upprepar sidorna 257 - 288 ist -.-


hatar rubriker

Heyy
Sitter och kollar på Ana-gina just nu, haha älskar den där tjejen asså! Så jävla rolig ;)
Haha aja, ska nog äta snart och sen blir det nog mys! tror pappa och ewa hade skaffat glass också... Gött!

Halvt döda...

Hej här ligger jag och kajja, halvt döda och då bestämde jag mig för att blogga.., tänk vad man gör för bloggen...
Aja somnade väl inte förrän 5 elr typ 6 för man var ju tvungen och se Sverige !

Men idag så drar jag till papsen och sover där i helgen. Ska väl gå på bio m.m
Bloggar väl senare också!


Sverige!!!!!

Fyfan vad skönt!!!!!!!! Fattar ni äntligen liksom! Gud vad dom kämpat för det där målet! Man ser liksom glädjen i hela Sverige, och ååh vad glad man blir! Kan inte säga annat än grattis! Typ så rättvist.


:)

Hej
Vart i Valbo idag och typ kollat lite, lämnat tillbaka en tröja och så. Kom en med mysigaste tröjan ever.
Ska väl till moster och morbror och har lite mys där, käka osv.


kenzas.se

Kikade in på Kenzas blogg nu lite snabbt. Tror det är värt det och göra det för hon har lagt ut massa bilder från Kapstaden där hon är nu. Det är hur fina bilder som helst och man ser hur jobbigt, men ändå glatt, människorna har där borta. Jag skulle inte kunna fatta hur det skulle kunna vara och växa upp där, det är en helt annan verklighet och man ser att barnen där kämpar och fortsätter med livet även om det är skit.
Snacka om att ens problem ser små ut när man kollar hur dom har det och det skulle vara så kul att få åka på en sån resa som hon gör och få se allt.
Man lär sig nog att uppskatta det man har nå otroligt när man är där borta och det dom gör där är jättefint. Dom lämnar leksaker, pengar och andra gåvor till barnen och samhället för att visa att dom bryr sig. Lite kan göra mycket som man säger!
Klicka på bilden för att komma till inlägget!

The Script

Lyssnade på dom här för jättelänge sen, hade dom på varenda spellista osv, men sen la jag liksom ner, hittade andra låtar och en annan stil. Slutade liksom lyssna helt på dom, för en jättelång stund, men nu så har man lyssnat på dom praktiskt taget hela natten med Kajja och asså deras texter är bara för grymma! Man hittar alltid en som passar till alla tillfällen, som liksom känns som den är gjord för en. Så kan definitivt tipsa om dom här!
( Finns många jag kan tipsa om: The man who can't be moved, Breakeven och typ We cry. Men ville ta en som inte så många har hört!)

Sen har jag några som jag brukar lyssna på annars som typ The Fray och OneRepublic.
Det är ungefär samma stuk på låtarna men många av deras låtar är skitkända som man inte visste att det var dom och jag tycker att dom borde få ännu mer publicitet för dom är så värt det. 



Den här sista är så JÄVLA fin..
( Dom har också många låtar jag kan tipsa om :
OneRepublic: All the right moves, Stop and stare, Apologize.
The Fray: How to save a life, You found me
Haha blev jätteseriös men kände att jag behövde skriva av mig, men oroa er inte ska inte vara alltför seriös..!
Blev världens musik-inlägg här liksom! hehe...
och kom just på att det är säkert ganska många som har hört dom.. Men ni som inte har det får något nytt och trevligt här då!

Blogging from tha computer!

hehe heeej :P
Ne men nu har man kommit hem från träning och sitter och kollar på The Voice tror ja det var. Verkar rätt bra men allt är ju ganska så mycket bättre på engelska... Men Uggla e ju bara ganska så skön och han får man inte på engelska så den smällen får man ta!
Tänkte ha en riktig "mig-kväll" för mamma sitter nere och pratar med Anneli och då kan jag lika gärna ta och pyssla om mig själv, så nu blir det ansiktsmask, film och nagelfix!

Min snygging

Hej, ligger här i kajjas säng med matchande pyjamaser ( hahaha asm) och kollar på juno ! Typ 62829 gången men fortfarande lika bra så whatever.
Sover här jag inatt så venne blir nog Inge mer inlägg men man vet ju aldrig


Slänger in en bild på min snyggaste!
Seriöst hur snygg får man bli???!! Heheheh...


41 frågor

41 FRÅGOR

1. Det första du tvättar i duschen? kroppen
2. Gillar du kaffe? Nee
3. Hur mår du just nu? jodå, har bara väldigt tråkigt
4. Berätta om din senaste dröm? kommer bara ihåg att jag var på skolan och att halva klassen + några från gamla satt i vårat matteklassrum och alla började hångla med varann... var lite random dröm?
5. Skulle du kunna äta din favoritmat under en hel månad utan att tröttna på det? har ingen speciell, mat som mat, vet bara vad jag inte gillar så vet faktiskt inte.
6. Vad vill du ha just nu? En person och vara med, pengar, kärlek och en utlandsresa.
7.Har du räknat till 1000 någon gång? nej, elr ngn gång men inget jag brukar göra på fritiden direkt?
8. Biter du i din glass eller slickar du bara på den? Slickar
9. Använder du smileys? japp :D
10. Har du träffat någon kändis? Jaa
11. Gillar du keso? nej
12. Vilken låt hade du sist i huvudet? hotel room- pitbull
13. många länder har du besökt? vet inte, rutn 5-6 elr ngt
14. Är dina föräldrar stränga? haha,nja venne litegrann kanske.
15. Skulle du kunna hoppa fallskärm? jodå :)
16. Glittrar någonting i ditt rum just nu? såklart
17. Brukar du hyra film? Inte när man kan ladda ner, men ibland :)
18. Var kommer du vara på lördag? Vet inte, kanske bio elr hitta på ngt med ngn kompis?
19. Var du med och upplevde när World Trade Center föll i NY? Ne var nog lite för liten för att komma ihåg men har väl sett på tv..
20. Vad åt du till lunch?   Fisk..
21.Har du lockigt hår? litegrann kanske
22. När grät du senast? ingen aning?
23. Har du gått in i en vägg någon gång? `?
24. Favoritårstid? sommar !
25. Vem höll du senast i handen? HAHA hmm... jag vet inte :( de va så länge sen
26. Sover du med TVn på? har väl hänt..
27. Tycker du att du är gammal? nej -.-
28. Är du mörkrädd? nej ganska mysigt :))))
29. Gillar du ditt liv just nu? jodå :)
30. Har du någon gång valt att ta ett bad istället för att duscha? ja såklart :)
31. Har du bra syn? Som fan!
32. Var är dina föräldrar just nu? Mamma är i vardagsrummet, pappa vet jag inte. Han bor ju inte här så :)
33. Vad har du på dig just nu? sockor, jeans, trosor, grå tröja, bh
34. Vad var det senaste du köpte? ?
35. Hatar du mer än 3 personer? nja?
36. Använder du sushipinnar? nej
37. Äger du ett vapen? klart , 70 st ju! :)
38. Gillar du ditt hår? skulle vart längre..
39. Gillar du dig själv? jodå , jag är nöjd.
40. Vem står dig närmast, din mamma eller pappa? vet inte, lika tror jag (a) beror på vad det är liksom
41. Hur ofta använder du MSN? aldrig, fett tråkigt...

Man kan inte alltid ha kul.

Heeyyy. Emelie drog nyss på träning så nu sitter jag här helt forever alone.. Haha nej men har ju alltid min dator (L) Idag har jag som sagt då vart med Emelie. Kollat på fil och myst! Sen messade Samuel och Felix så drog vi till Felix. Men där satt vi typ i 5 minuter och sen drog vi till Max. Ja var ganska så tråkigt, inte direkt så sociala pöjkar det där så då drog jag o Emelie och hon hade ändå träning så. ¨ Ganska så skönt att äntligen träffa ungen! Hade lite och prata om liksom! Träffas liksom aldrig längre. Vet inte om ni känner igen er men folk har alltid något att göra när man själv inte har det... Då är det inte alltid så lätt att träffas som när kvinnan har både morgon och kvällsträning typ 9 dagar i veckan... Fatta hur deras simgrupp lär vara tränade...! Usch ne sånt ska man inte tänka på.. Tänkte hitta någon trevlig människa man kunde vara med nu men blir väl film som vanligt...

Mat...


Paranormal 3

Hej kollade nyss på pa3

Den var faktiskt inte så läskig... Elr ja jag typ blunda å skrek halva filmen men i slutet så var det inte så läskigt iaf. Tyckte den var sådär osså, dom andra var bättre... Men dom andra är mer sevärda iaf tror ja så kanske ska kolla på dom igen ngn gång...
Aja nu kollar vi på fucking Åmål iaf, fett skum film...
Fett depp och alla vill ta livet av sig...
Ska väl äta ngt sen också, ses


Filmen sög

Hej! Vaknade nyss!
Filmen sög igår -.- seriöst.. Fattade inte ens vad den handla om.. Bara ngn kåt tonåring som blev mobbad för att hon sa att en kille visade "pitten"? Aja inte och rekommendera. Kollade på kyss mig istället. Den var däremot bra. Lite udda men helt ok faktiskt.

Idag ska jag nog hitta på något med Emelie ! Vars skitlänge sen man såg den där ungen så ska ta och äta frukost och ringa henne!
Skulle ha gått på happy feet 2 med pappa ( haha jag vet... Men min pappa älskar tecknat, deal with it) men han var tydligen sjuk så får ta det till helgen!
Aja nu ska jag ta och kravla mig upp ur sängen och äta lite!


Haha juste ! Det var ngn p12 som började skriva med mig igår och fråga om min bdb... Tror han var seriös...


Desperate Houswives

Hej, ligger och kollar på DH nu! Asså det är sjukt vad det är bra, tänkte fixa några säsonger till datan sen!
Aja, har nyss kommit hem från träning! Asskönt att komma igång och röra på sig! Såhär efter jul så är man ganska trött på att tjocka i sig godis och sen kommer det ingen träning efter det.
Men nu är man iaf ganska igång då!
Tänkte snart kolla på film, var någon norsk. Elr om det var svensk.. iaf,  Ligg med mig hette den. Verkar.. intressant. Får testa iaf!

Lollo

Hej!
Sov hos Lollo inatt, trevligt trevligt

Igår kom kajja och kolla på film. Sen åkte lollo in också och sen åkte vi ut till henne och jag sov här.
Nu har vi gjort makaroner. Vart intressant, eller makaronerna vart väl okej men dom smaka inte så mycket så då hade Lollo på tacogrejs, pommeskrydda och strössel... Joodå tror inte hon kommer äta upp det men ah..
Själv fick man smör och pommeskrydda, ätbart men inget att rekommendera..

Aja ska hem snart trorja :p

Cya


Hejhej

Tjo, vaknade för någon timme sen.
Har väl hunnit äta frukost o så, så just nu kollar jag på film.

Men nu är det nytt år och allt då!
Ska kanske spenderas med kajsis!

Aja nu ska jag väl Fixa mig osv !


Och appropå inget så hittade jag en app med massa typ citat så slänger in några bilder då!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu