Den som väntar på ngt gott..

Hejsan alla mina kära bloggläsare! Lär ju variera sig i välkomnandet så fick bli denna lilla mening den här gången..
Nej men jag är som sagt i undersvik så det har varit KASS bloggning...
Men det är i alla fall tillräckligt bra internet för att slänga in ett litet inlägg. Men här är det iaf ganska kul ärligt talat. Hade tiokamp idag och åkte pulka/curla igår! Dock är det rätt tråkigt på arbetstimmarna men det hade man väl förväntat sig. Har även lärt känna massa och imorn är det då sista dagen och sen bär det hem igen! Men dagen efter blir det då stockholm med morsan! Mysigt mysigt !
Men nu ska jag snart å äta så ni får väl checka lite då och då!

(blev "men" i varannan mening men så kan det bli ibland.. Haha aah ni fattar iaf..)


Teaterrep

Teaterrep med papsen!


Gott Folk

Hellu, ingen idé längre att jag säger "sorry för dålig update" ni får ett när ni får ett och så får det bli nu. Men ja här slänger jag in ett i alla fall. Dagen har vart ganska skön och det börjar ju bli ännu mer vår! Det är så härligt, snart kan man cykla till skolan och slipper allt med bussar! Dåligt skönt också att kunna gå ut utan att slänga på sig halva garderoben.
Men stack på träning också. Är så härligt känslan efteråt när man har tränat ur sig, som man verkligen har gjort något liksom. Har även packat för ska till badhuset imorgon, sista dagen i skolan avslutas på fjärran, HELT OK. Var ju inte ett minus sen att vi går från halv nio till halv tolv. 
Efter fjärran blir det snabbt hem för att byta om och sen så hämtar pappa upp mig så ska jag, han, Ewa och Axel ut och äta. Mys!
Sen är det sportlov! Härligt! Det största som är inplacerat är väl att vi ska till Undersvik med konfan på läger. Ska faktiskt bli kul tror jag! Sen ska man bara hem och sen blir det shopping med mamma i Stockholm! Låter rätt bra eller hur? Så har man resten att bara ta det lugnt och chilla resten innan man går tillbaks till skolan...
Blir väl inte så mycket inlägg under lovet då men lite ska jag nog få in i alla fall! Så håll er uppdaterade så ni inte missar något...

SÅ MÅSTE DET NOG VARA..

Jag orkar snart inge mer..


Hej! Eller Godnatt blir det väl då.. Kom hem från träningen och sen var det bara att ta det chill hela kvällen! Har en svenska redovisning imorgon ifs men känns rätt bra ändå. Nu ska jag sova och sluta tänka igenom massa för just nu ligger jag snart här och gråter för jag pallar inte nå mer. Men nog om det för det blir inte nå kul och läsa om mina problem varenda dag.
Funderar på och köpa en ny foundation för min börjar ta slut så om ni har något tips på någon bra kan ni väl slänga in en kommentar! Men aja nu ska jag sova tror ja, elr iaf försöka. Godnatt!


Sorry guuuuuyyyyysss

Bad update i know..
Men nu är jag back iaf! Alla prov avklarade och bara lite små redovisningar som kommer gå galant! Haha aah men var en rätt bra dag idag! Och nu ska jag på träning med kajja!
Asm väder var det också! Känner liksom att våren är påväg nu! Äntligen! Men kommer väl nå mer snö och sånt.. Är ju bara februari... Men man ska ju leva i nuet elr vad dom säger! Aja nu kom moster så kanske slänger in något mer inlägg sen!

Den här bilden är så jag... Alla andra får alltid cred för mitt skämt :((((((


Mmh..

Kom på att det såg nog ut som om jag gick på bio med kajja när jag la in bilden där med gick med moster och morbror ju för er som brydde er..
Aja dagen idag var att gå upp nio för att kolla på när Emelie simmade, men det visade sig att det började fyra så då gick jag in i duschen och stack till kajja. Var där ett tag och sen så åkte vi ner och åt på McDonalds och sen skulle vi ta bussen. Men för att fördriva tid så gick vi och köpte godis men då lyckades vi missa bussen. så hjälpte vi en snubbe ist att komma till rätt busshållplats! Snälla vi! Men så skulle vi väl på tian då men då var det två bussar med "ej i trafik" så vi tänkte eh vi chansar. Men vi tog såklart fel och hamnade i södra bomhus. Kan påpeka för er som inte vet, ingen av hos hittar ALLS i bomhus så vi typ gick omkring och försökte leta oss till Anton, den enda vi kände där.. Men så hela eftermiddagen har vi gått och gått och frågat om hjälp och gått och jag gick in i en skog och kissa.. Sen gick vi ännu mer men tillslut så skulle jag till Åsa och roffe på middag så vi fick ta bussen hem, två dränkta och fryssna muppar på en buss med varsin halvfull, blöt och trasig godispåse! Haha aja var kul iaf!

Nu ska jag sova. Och för er som inte visste så kan den delen som röstade på Björn i melodifestivalen dö. Vilket skämt asså.. Stackars Mattias som fick åka it pågrund av han..


You shoot me down, but I won't fall

Tja, drar på bio och myskväll med bästa! Dagen e inte värd och ta, bara som vanligt, vet inte om det blir mer bloggning, det märker ni väl. Cya


Vf ska jag alltid göra allt rätt?

Sorry för dålig uppdatering men mycket pluggning och som sagt har mycket i skolan! nu är man iaf klar med två inlämningar. Bara prov kvar..
Aja har bara massa tankar så kommer bli en fett deprimerande blogg om jag skriver allt men är bara så trött på att jag alltid ska göra allting rätt, gör ngn annan fel, ne då är det chil,l men jag ska vara den som alltid är stark, gör rätt och inte har nå problem. Men jag är väl mänsklig? Jag gör fel och jag mår piss och jag har problem men ska fortfarande vara perfekt? Hur går det ihop..?
Aja försöker hålla humöret uppe ändå och fortsätta med livet för i slut ändan är väl det det bästa? Bättre att tänka på alla dom bra sakerna än alla dom små onödiga detaljerna som man kanske störde sig på då men kanske inte var så jobbiga egentligen?
Men nu ska jag sova.. Elr nej lär läsa massa so som jag inte fattar mkt av... Och spanska.. Men sen försvinner dom och det blir lov sen!
Imorgon är det som sagt bio och käka med moster och morbror! Ska bli skönt att bara koppla av och tänka på annat! Cya!


irreterad

Hej, är sur som fan nu. Har massa plugg så ska man hinna massa annat samtidigt och så hinner man inte göra det man vill.. Men aja. Dagen var upp och ner men helt ok då. Börjar bli rätt segt nu med skolan och känner att man vill ha lov. Längtar efter sportlovet såhäääääääääääääääär mycket... Men nu ska vi inte klaga! 
På fredag blir det bio med moster och morbror! En dag i Phuket, igen, men den var bra så kan starkt rekommendera den!
Men nu ska jag duscha och sen sova mig till sömns med spanska plugg upp till öronen!
HEHE ARG ARKIV BILD

Alla <3 dag

Hej, sorgligaste dagen på året sägs det.. Men spenderar den med familjen! Hos mormor och morfar nu och har nyss fikat och sen blir det plugg ikväll... Tjoho! Men aja man ska se det positiva! Slänger några bilder man hitta på 9gag, perfekta stället för att distrahera en när man egentligen ska plugga...
Aja orkar inte skriva om skolan.. Som vanligt, Trök dag, lite upp och ner men man lider väl igenom det mesta! Allt kommer ju ta slut tillslut iaf, till och med skolan! Något och se framemot, men nu ska jag och handla, cya!



 


BLÄ!

sorry för dålig bloggning men skolan tar upp ens tid...
Men iaf... Dagen var seg, första dagen sen man var på PRAO och längtar redan efter lov! Har massa prov, läxor och uppsatser så kan ju säga att sportlovet är välkommet! Men efter det så stack jag på träning som vanligt.
-När jag kom hem däremot gjorde jag något inte så vanligt.., jag gjorde varma mackor... med majs! Man blandade creme fraiche med majs och hade på en macka, sen la man på ost och sen kryddade man, tio minuter i ugnen och sen var det klart... MEN, det var SKITÄCKLIGT.. hehe låter nog inte så gott heller men jag gillarmajs så tänkte varför inte liksom! Men usch.. aja nu har man testat i alla fall så då behöver man inte göra det nå mer!
(INTE MINA MACKOR PÅ BILDEN, MINA VAR MYCKET FINARE....)

All the right moves

Vart hos kajja som sagt hela kvällen och sen nu så hämtade mamma upp mig och vi åkte ut till furuvik till min moster och morbror för att fika lite! Mys!


Hey

Drog till Valbo/ Sandviken med Lollo idag efter en liten skrivning på engelskan.. Inte bra.. Kunde inte alls fokusera :( men sen så drog hon hem och jag drog snabbt hem för att hämta väskan och sen drog jag hem till kajja och kvällen har spenderats här ^^ mys!


engelska och lite filmtips

Anonym om Du vet mycket väl vad du gjort:
what's your number, bridget jones dagbok, syskonen baudeliers olycksaliga liv, the help och black swan!


Sv: tack men nästa gång skulle det vara trevligt och veta vem som skickade denna fina kommentar!

Aja men hej! sitter och skriver engelska just nu, går väl sådär. Men kommit igång ganska bra! Men det skulle bara så skönt och bara bli klar med den så tror jag ska försöka med det iaf. Sen får man se hur det blir resten av dagen! Men bloggar nog senare iaf :)



slänger in ett litet filmtips från mig också!



Lyftet

Tack alla på lyftet för chokladen och trisslotten! Vart en super vecka! Nu blir det tbx till skolan då...


aah joo precis absolut

random rubrik
Men just nu sitter jag och kollar på Per Moberg och gör engelska uppsats... Kommer att bli en uppsats helg tror ja för har nå med praoen som ska fixas och sen lär jag fixa denna engelska som jag inte fattar ett dugg av.. Yeah tummen upp till våran lärare!...
Men ska väl också packa lite för imorgon blir det av till papsen! Mys ! Är taggad på och göra något typ gå på bio eller bowla med honom men vet inte om det blir något eller om jag har tid med tanke på skolan.. Men nu sitter jag mest och babblar bara så kan ju lika gärna avsluta dett lilla underbara inlägg..

trött

Hej är trött och har redan hunnit somna efter träningen en gång så nu ska jag in i duschen och sen ska jag sova resten av livet.. Bara så ni vet.
(så det här är all bloggning ni får. hejdå godnatt.)
Ni får en fin google-bild på det också för att visa min kreativitet..

..

Bölat sönder till skönheten och odjuret... Check!


Live your life

Hej babes! Idag var det som sagt skridskodag med praoen då! Har vart en både kul och jobbig dag och kan säga att jag har sår på händerna från att ha knytit/knytit upp massa skridskor.. Men det var en kul dag och det gick rätt så snabbt ändå!
Sen så var det hem och åt lite innan jag och Kajsis drog iväg på träning! Kommer bli mycket träning den här veckan, 4 pass i rad. Men gör inte mig något!
Till helgen blir det åka till papsen, mys! Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men blir väl alltid något, det brukar det.
Men har inte så mycket och skriva så blir väl lite musik och duschen nu då! ciaoo

Life is a rolercoaster so let's make it a wild one!

-
-
-
Haha helluuu!
Idag var en awsome dag! Har ju som sagt PRAO hela veckan och idag var första dagen då! Har varit full fart och vilka härliga ungar alltså! Haha helt crazy allihopa! Aah men var riktigt kul och när man kom hem var man helt slut, förstår inte hur alla fröknar orkar hela veckor med allt. Men man vänjer sig nog. Imorgon blir det skridskor med alla småttingar och då blir det väl knyta skridskor så man blöder om fingrarna !
Men nog om min PRAO nu. Efter allt så gick jag hem, spelade Sims ( är helt fast i det där igen, är ju skitkul! haha känns som man är 3 igen...) och sen efter det vart det träning, ett intervall flex idag igen ( vilket är = med hårdkörning!) Så nu ska jag in i duschen och sen blir det dejta sängen så man är utvilad tills imorgon. Lär nog behövas...
Bjuder på en gammal, gammal bild..

The Sims

Haha har spelat Sims typ hela kvällen.. Suttit och designat hus typ i en timme och det är ju skitkul! Värsta nostalgi<3
Aja nu ska jag sova och imorn blir det PRAO!


Du vet mycket väl vad du gjort

Hej på er.
Dagen blev inte alls som jag sa, utan vaknade runt tio och vid tolv åkte jag, mamma, moster och morbror ut till valbo och shoppa lite. Hittade inte så mycket utan blev bara en tröja, en t-shirt, ett läppglans och två par strumpor. 
Kommer väl in mer saker sen lite mer mot våren men något nytt ville man ju ha.
Men nu sitter man iaf och lyssnar på nostalgi musik och massa annat och ska tänkte kolla på någon film. Börjar däremot få slut på filmer så ni kan väl slänga in en kommentar med nå tips på någon film!


(Ni får kanske bild sen på alla sakerna jag köpte men orkar inte nu så fixar det sen isf)
Men aa ses!

Kung i baren

Tja! Har inte hunnit bloggat för har spenderat dagen med att bakat med kajja och sen nu hade vi middag här hemma så har inte haft tillfälle direkt.
Men nu sitter jag och mamma och lyssnar på Magnus Uggla! Haha asm men han har rätt smarta texter faktiskt! Hehe men ska nog sova snart iaf och imorn blir det först en promenad i högbo och sen får man se hur det blir sen, pm det skulle bli bio (?) elr hur det blir! På måndag är de iaf PRAO så kommer slippa skolan nu! Härligt ! Men nu ska jag starta någon film och sen blir det sova!


Friday

Tja för er som inte visste är det fredag! Haha aah jo har ganska så tråkigt... kollar på skräckfilm och skrämmer livet ur mig själv...
Men idag så var det skola, men började dagen med sovmorgon! Skönt! Sen var det slöjd, lunch, gympa och sen so. Chill dag liksom! Sen åkte vi hem och jag gick till konsum i det är hemska vädret... Seriöst! Orkar inte mer snö nu, kommer seriöst flytta till något varmt ställe snart om det fortsätter... Vill ha sommar nu! men snart så iaf.
-
Sen ikväll har det bara vart en myskväll med mamma, skönt! Är borta mer och mer på helgerna så då är det skönt och bara vara hemma ibland!
Men nu ska jag fortsätta med att skrämma livet ur mig själv...

I'm gonna smoke weed for the rest of my life..






Haha fråga inte om rubriken... och bilden (blev en snabb iPhone bild..) men den kommer bara bli snyggare och snyggare varje gång ni ser den... lovar.

Men hej på er, kom hem från träningen för ett tag sen. Kajsa var med också! Härligt med lite ugnt folk! Haha nej men går ju på vanlig gympa så brukar inte vara så många under 20 där... Några studenter typ men roligare när man går med en kompis liksom!
Så nu ska vi satsa till Beach 2012! No candy for me på ett tag nu! Haha aa får se om man kommer hålla det då... Tveksamt men kan ju alltid försöka!
-
Imorgon är det sovmorgon och sen är det äntligen helg, och efter helgen kommer veckan som vanligt men då ska man på PRAO! Taggad! Slipper skolan på en hel vecka och får jobba med syster också! Ska bli skitkul! (Ska jobba på Lyftet i Andersberg, alltså en skola då för er som inte visste)
Men ska bli skönt att göra något annorlunda för man går samma vecka ut och in hela tiden och tillslut är det inte så kul längre eller... Väntar in sportlovet sen bara!
Men nu ska jag kolla på ett till avsnitt av simpsons och sen blir det duschen och sova tror jag! Ska sova i tid idag trots sovmorgon för man blir himlans mycket piggare då!

Rest of my life

Hej!
Dagen har vart rätt bra men seg, men nu blir det gympa och sen ska jag plugga matte!
Blir rätt tråkig bloggning men orkar liksom inte sitta och skriva värsta romanen när man bloggar från mobilen..
Men ni får väl kanske ngt bättre bloggning sen! Cya

Slänger in en random bild från igår!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu